ניתוח ילד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/01/2013 | 14:48 | מאת: חגית פלד

שלום אני צריכה לעשות לבן של ניתוח עקמת בחודש אפריל או יוני האם יש אפשרות לבטח אותו לטיול בספטמבר? יש לנו ביטוח משפחתי שנתי האם הוא יהיה מבוטח? תודה

שלום חגית, מאחר ופרטים רבים אינם ידועים לנו בשלב זה, אוכל לענות רק שבד"כ אין מניעה לבטח מי שעבר ניתוחי גב ועמוד שדרה ומצבו הרפואי מאפשר לו לנסוע לחו"ל (גם כאן יש לבחון מה סוג הנסיעה , הפעילות המתוכננת וכו'). מבחינת הביטוח השנתי - ברגע שנרכש הביטוח לתקופה של שנה, באופן כללי הוא יהיה מבוטח אולם חשוב לשים לב שבדרך כלל הסעיף שמדבר על טיפול בהחמרה של מצב רפואי קודם מחריג מצב רפואי שטופל בששת החודשים שקדמו לנסיעה. במילים אחרות - אם בביטוח שלכם קיים כזה סעיף, וככל הנראה הוא קיים, הרי שאם חו"ח תהיה החמרה במצב הרפואי הקשור לעקמת עת השהייה בחול, בהסתמך על הזמנים שמסרת בשאלה (אפריל/יוני ניתוח, ספטמבר נסיעה) לא יהיה לזה כיסוי. בברכה והצלחה רבה עם הניתוח, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל