ביטוח תיירים בישראל בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/11/2012 | 08:00 | מאת: אוה

אני גרה בחו"ל שבוע 13, מתכננת טיסה בשבוע 15 לארץ אחרי שעזבתי לפני 5 שנים. השהות בארץ תימשך בערך חודשיים וחצי אז אני צריכה מעקב הריוני כולשהו, בדיקות מעבדה ואולטרסאונדים. איזה ביטוח יכסה את זה? תודה!

שלום אוה, לא ציינת האם את אזרחית ישראלית והאם בדקת שאכן איבדת את זכויותיך הרפואיות בישראל על אף שהייתך בחו"ל (בדיקה כזו נעשית מול הביטוח הלאומי). כמו כן, האם אין באפשרותך לרכוש ביטוח נוסעים במקום ממנו את מגיעה? בכל מקרה ביטוח שיכסה מעקבי הריון שגרתיים למי שכבר נמצאת בהריון אינני מכיר. יש ביטוחים המכסים מצבי חירום רפואיים שקשורים בהריון (ביטוח נסיעות לתיירים המגיעים לארץ - תחפשי בגוגל ותעלינה לך מספר אפשרויות מהן תוכלי לבחור) אך ביטוחים אלו אינם מכסים בדיקות שגרה. בהצלחה והריון קל ובריא

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל