נרקיס 5 עומר

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/09/2012 | 11:10 | מאת: חיים

למר מזרחי אני בן 72 , לפני 10 שנים עברתי ניתוח מעקפים לאחר שהתגלו סתימות בעורקים אך לא היה לי כל אירוע לב או הפרעה כשהיא מאז אני נוטל כדורים להורדת כולסטרול בלבד ואין לי כל מגבלות או הפרעות כלשהן בכל השנים מאז הניתוח .אני במצב בריאותי מעולה ולא סובל מכל מחלה חברות הביטוח מסכימות לבטח אותי במגבלה של בעיות לב.האם יש דרך למנוע זאת ולקבל ביטוח ללא הגבלות

ערב טוב חיים, בביטוח נסיעות לחו"ל ישנה דרך להתקבל לביטוח ללא הגבלות. כל שעליך לעשות הוא להכין סיכום רפואי כללי ועדכני מהרופא המטפל ולפנות לפספורטכארד (בטלפון 9912*). בהתאם למצבך הרפואי העכשווי תיקבע פרמיית הביטוח ואולי אף תקופת ביטוח מקסימלית, אולם הביטוח יהיה ללא הגבלות לבעיית הלב מבחינת קיום הכיסוי. הגבלה אחרת שיכולה להיות היא מבחינת גובה הכיסוי ויחד עם זאת הכיסוי המינימלי ביותר הינו $50,000 . בהצלחה ושנה טובה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל