תרופות נוגדי חרדה/ כולססטול וביטחי נסיעות לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/07/2012 | 01:38 | מאת: בנצי

האם נטילת תרופות נוגדי חרדה כגון ציפראמיל או מרוניל. ו /אונטילת תרופה נוגד כולסטרול ליפיטור. יכולות להשפיע על עלות הפוליסה של ביטוח נסיעות לחו"ל.

שלום בנצי, כל מצב רפואי עלול להשפיע על עלות דמי הביטוח. למעשה, לא התרופות אותן אתה צורך הן המשפיעות אלא המצב הרפואי בגינו אתה לוקח את התרופות. כאשר מדובר על ביטוח נסיעות לחו"ל, תוספת בדמי הביטוח הינה בדרך כלל עבור החמרה של מצב רפואי שעלולה להתרחש בחו"ל (חשוב לציין כי ביטוחי נסיעות לחו"ל אינם מכסים טיפול שגרתי ושוטף כגון התרופות אותן אתה צורך ובחלקם גם אין כיסוי להפרעות הקשורות בבריאות הנפש. חשוב לבדוק זאת מראש). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל