ביטוח לנסיעה שמטרתה תרומת כליה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/08/2007 | 17:10 | מאת: חוי

שלום, אני נוסעת לארה"ב כדי לעבור נפרקטומיה (ניתוח כריתת כליה) לצורך השתלתה בילד לו אני תורמת את הכליה. האם קיים ביטוח נסיעות שיבטח אותי במקרה של תאונה או בעיה רפואית שאינה קשורה לניתוח עצמו? האם קיים ביטוח שיכלול גם כיסוי של בעיה רפואית שעלולה להתעורר או להתגלות בעקבות הניתוח? תודה!

10/08/2007 | 21:16 | מאת: יריב אבני

חוי שלום. היה מעניין לשמוע את הסיפור ביתר פירוט, אשמח לשמוע. בכל מקרה, הנסיעה לשם היא נסיעה רגילה , עד לשלב האשפוז ולכן אני לא רואה כל בעיה. החל משלב האישפוז , לדעתי, לא יבטחו אותך בכל מקרה! בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל