ביטוח משלים ובחירת מנתח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/04/2005 | 17:05 | מאת: חי

קרובתי מבוטחת בביטוח המשלים של קופ"ח כללית ועליה לעבור ניתוח-בבואה לבחור במנתח שנחשב לטוב ביותר בתחום נענתה ע"י הביטוח של אתקבל יותר מסכום מגוחך של 900 ש"ח השתתפות כי אינו ברשימת הקופה(עלות הניתוח הדחוף כ-14000ש"ח).את הביטוח המשלים בחרה לעשות למקרים כאלה,האם רשאי הביטוח המשלים להגביל את לקוחותיו ברשימת המנתחים? אם כך מה התועלת בו-ניתן לבטח בחברות פרטיות שכן תכסנה כל מנתח ראוי!

28/04/2005 | 17:40 | מאת: יריב אבני

חי שלום. 1. כן. 2. התועלת היא במקרים בהם המנתח הרצוי הוא ברשמיה, וכן במיגוון של הנחות וכיסויים של רובד צרכים בסיסיים כגון, החזרים על מדרסים, הנחות בטיפולי שיניים, ביטוח סיעודי, מנוי משדר קרדיוביפר, חיסונים, התפתחות הילד, טיפולים בהרטבת לילה וכו... 3. חשוב מאד אם כך להיות מבוטח בביטוח פרטי מקיף אשר יכסה גם תרופות שלא בסל הבריאות, השתלות, טיפולים מיוחדים בחו"ל וכו'.. חג שמח

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל