ביטוח בריאות פרטי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/03/2005 | 11:23 | מאת: לילך

שלום, בשבועות האחרונים מאז לידת בני השני נעשיתי יותר ויותר מודעת לצורך ולחשיבות ברכישת ביטוח בריאות פרטי בנוסף לביטוח בריאות הקיים. אני ושניי ילדיי מבוטחים בכללית מושלם. אשמח לשמוע מה הם הקריטריונים שחשוב שאקח בחשבון עם בחירת ביטוח בריאות פרטי ואם ישנם ביטוחים מומלצים למשפחה. כמו כן, כיצד אוכל לשכנע את בעלי שסבור שהביטוח המשלים מספיק לנו... תודה

29/03/2005 | 19:26 | מאת: אייל קרמר

שלום לילך, ברשותך אתחיל משאלתך השניה. בקשי מבעלך לקרוא עיתונים (לא את הספורט), לצפות בטלביזיה (לא בטלנובלות), או לדפדף כאן באתר בהיסטוריה, ולעלות על סיפורים אנושיים והעצובים שקופ"ח מעבירות חלק ממבוטחיהן. תני לו לקרוא את חוק בריאות ממלכתי ואת תקנון קופת החולים שלכם - ותאמיני לי, דמעות יחנקו את גרונו...... לגבי הקריטריונים שחשוב לקחת בחשבון, כל ניתוח בכל מקום בעולם, השתלות ללא תיקרה, תרופות שלא בסל הבריאות, פרמיה הגיונית. ניתן גם לשקול טיפול אמבולטורי אך זה פחות חשוב בעיני. אם תשאירי לי את פרטיכם במייל חוזר, אשמח להציע לכם הצעות ביטוחיות מעניינות.

31/03/2005 | 21:07 | מאת: יריב אבני

לילך. אין לי מה להוסיף על תשובתו המצוינת של איל קרמר. תוכלי ליצור עמי קשר ע"מ לקבל הצעה לביטוח מקיף. יריב

02/04/2005 | 15:29 | מאת: רפי

אשמח לקבל המלצה לגבי הדגשים שיש לשים בתקנון הפוליסות של חברות הביטוח.

03/04/2005 | 21:05 | מאת: ניר

היי לילך!!!! אם תירצי הצעה נוספת או סתם יעוץ תיצרי איתי קשר במייל תודה ניר

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל