כיסוי לבדיקת factor v leidan

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/03/2005 | 17:06 | מאת: חני

בעקבות dvt ולידת תינוקת קטנה במיוחד, נשלחתי ע"י רופאת הנשים וכירורג כלי דם לסדרת בדיקות. אחת הבדיקות שהתבקשתי לעבור היתה: factor v leidan . בקופת חולים לאומית נאמר לי שאין שום החזר על בדיקה זו (עלותה מעל 600 ש"ח). ושאיננה כלולה בסל הבריאות. בחוברת של קופ"ח לאומית רשום כי לחברי לאומית זהב (זה הביטוח שלי) יש החזר כמעט לכל הסכום לבדיקת: DNA factor v האם יש הבדל בין בדיקת factor v leidan לבין בדיקת DNA factor v? האם אכן בדיקת factor v leidan איננה בסל הבריאות? בהנחה שתשובתך תהיה כי זו אותה בדיקה, מה עלי לעשות על מנת לתבוע החזר מן הקופה?

25/03/2005 | 20:50 | מאת: יריב אבני

חני שלום. צר לי אך אינני יכול לעזור לך בשאלה זה מפאת חוסר ידע.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל