סרטן בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/02/2005 | 20:34 | מאת: רם

שלום לך, לאחרונה חלית בסרטן בלוטת התריס. עברתי כריתה מלאה של הבלוטה ואני אמור לעבור טיפול ביוד. יש לי שני ביטוחי חיים (אחד פרטי ואחד מנהלים דרך העבודה) שלדעתי שניהם בעיקר לטובת אובדן כושר עבודה. הפסקת העבודה היחידה שהייתה לי היא שבוע וחצי בגלל הניתוח ויהיה עוד כמה ימים לגבי היוד.ובאופן כללי אני מרגיש טוב ומקווה להמשיך כך (מוכן לשלם כל החיים רק שניהיה בריאים) שאלתי היא האם יסכימו לבטח אותי בביטוח בריאות פרטי? אם כן האם לדעתך יש טעם לעשות ביטוח כזה ? (כיום יש לי לאומית זהב וביטוח סיעודי דרך הקופה) האם יש שוני בין סוגי הסרטן שבגינן תתקבלנה החלטות של חברות הביטוח ?( כאמור סרטן הבלוטה הוא הסרטן בין הקלים שיש ואחוזי ההחלמה ממנו הם גבוהים מאוד). האם אני זכאי כיום לאיזה שהיא הטבה מהביטוח ? בתודה רם

27/02/2005 | 23:08 | מאת: אייל קרמר

שלום רם, בדרך כלל חברות הביטוח השונות אינן נוטות לבטח מבוטח חדש עם רקע של מחלת סרטן בטרם עברו 5 שנים מהחלמתו. לגבי הביטוחים שלך, לחשוב זה טוב, אבל לשאול את סוכן הביטוח שלך זה מצויין!!! הוא האיש שיכול לתת לך את התשובות המדוייקות לגבי הכיסויים שיש לך בפוליסות השונות. רפואה שלמה והלוואי שלא תזדקק לתגמולים מהביטוח.......

28/02/2005 | 20:42 | מאת: יריב אבני

רם שלום. חברות הביטוח אינן מבטחות אדם שהתגלה אצלו סרטן בחמש השנים הראשונות מיום גילוי המחלה. היות ואתה אומר כי הסרטן התגלה לא מזמן, אני סבור שלא ימצא כיום גוף אשר יסכים לבטח. אבל, אני יכול לספר לך מקרה תקדימי בו נתקלתי בחודש האחרון, חברת ביטוח מסוימת הסכימה לבטח לקוח שלי אשר חלה בסרטן אשך לפני כשנתיים, ועבר ניתוח כריתת האשך. לאחר משא ומתן הסכימו לבטחו, באמת בצורה יוצאת דופן. לעיתים יש שוני בסוג הסרטן להסכמת חברת הביטוח, אבל זאת כאמור רלוונטי רק לאחר 5 שנים. לגבי הזכויות המגיעות לך, פנה לסוכן הביטוח שלך, הוא יבחן את התוכניות הקיימות ויבדוק אם אתה זכאי לתשלומים אלו או אחרים. החלמה מהירה.

05/04/2005 | 15:44 | מאת: משה מהקריות

ברצוני לברר האם יש קשר ישיר בין אימפוטנציה לסרטן בבלוטת התריס. ברצוני להדגיש שהגידול הסרטני גרם לפעילות יתר של הבלוטה. תודה משה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל