ביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/06/2004 | 09:28 | מאת: נועה

שלום רב אני מבקשת לעשות ביטוח לי ולביתי (אני בת 30 בריאה וביתי בת 2.9 בריאה) הכולל: 1. ניתוחים בארץ ובחול (כולל השתלות , טיפולים מיוחדים למחלות קשות , למשל תרמותרפייה - טיפול בסרטן בעזרת חום), השתלות מח עצם, עלות אשפוז בחול +מלווה לתקופה של 0.5 שנה - - - הכוונה הינה טיפולים בחן"ל גם אם ניתן לטפל בארץ וזאת לפי שיקול דעתה של המשפחה ולא רק רופא - כלומר יכולת בחירה של רופא בכל רחבי העולם...וכיסוי עלויות הניתוח והטיפול שלאחריו. 2. כיסוי תרופות שלא כלולות בסל הבריאות - כל תרופה שהיא גם תרופות שהן בניסוי. 3. טיפול סיעודי מלא במידה וקורה משהוא... ברצוני לדעת כמובן פחות או יותר מה יכולה להיות עלות של ביטוח כזה רק לביתי או רק לי (לחוד) תודה

30/06/2004 | 14:51 | מאת: מיקי

נועה שלום קחי בחשבון שמחר בבוקר (1.7.04) התעריפים לביטוחים הסיעודיים ואולי גם לביטוחי הבריאות; מתייקרים, כך שאם את רוצה לעשות כזה ביטוח, חשוב שתעשי אותו עוד היום עד השעה 15:30, כאשר הביטוח הסיעודי ואולי גם הרפואי הוא בפרמיה קבועה. מיקי

04/07/2004 | 14:24 | מאת: גלי

מיקי שלום קראתי בעיון מיספר תגובות שלך לגבי ביטוח שיא במאוחדת ואני גם בין המיתלבטים אני רווקה בת 37 בלי בעיות כרגע חוץ מברך כרונית שעליה אני חוששת חושבת בהמשך... אבל הבעייה היא שכימעט כל פרט בביטוח של מאוחדת מותנה בכך שזו מרפאה של הקופה או רופא של הקופה וכו' זה בעיני מאד מגביל ולא פותח הרבה אפשרויות מעבר לקיים איך זה נהוג בביטוח פרטי של חברות ביטוח למשל האם אין הגבלה של מרפאה וכו'?? תודה.

01/07/2004 | 09:27 | מאת: נועה

01/07/2004 | 11:21 | מאת: אייל קרמר

שלום נועה, ביטוח בריאות יחודי, מקיף לך ולבתך אמור לעלות - 130 ש"ח (לפני בונוסים). לגבי ביטוח סיעודי - תלוי סכום הפיצוי אותו את מבקשת לקבל, תלוי תקופת הזמן שאת רוצה לקבל את הפיצוי (3 שנים/5 שנים/כל החיים), תלוי ממתי את רוצה לקבל (מיידית/אחרי 3 שנים), האם קיים ביטוח סיעודי ב"משלים"? ועוד.... אם תקליקי על שמי שמופיע בתחילת תשובתי ותשאירי פרטים להתקשרות - אשמח להרחיב.

11/07/2004 | 18:44 | מאת:

נועה שלום. ראשית חשוב לציין כי דרישותייך לאופן עריכת הביטוח הן "הרצוי" אך אינן "המצוי". כלומר, חברות הביטוח אינן מכסות תרופות ניסיוניות, ולטיפול בחו"ל יש הגדרות נוקשות. עלות פוליסה כזו היא אכן בסביבות 100-140 ש"ח. תוכלי ליצור עמי קשר ישירות לאי מייל לצורך עריכת פגישה בנושא.