סרטן ביטוח חו"ל נסיעות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/11/2018 | 14:23 | מאת: מ

אבי טס לחו"ל לתקופה של שבוע. הוא לוקח תרופה ללחץ דם באופן קבוע ולפני כשנתיים גילו לו גידול סרטני בגרון. את הגידול הוציאו מיד ובכל הבדיקות התקופתיות העוקבות הוא יצא בריא. האם הגיוני שחברת ביטוח תגבה תשלום נוסף עבור הביטוח עליו?

שלום רב, לא ציינת בשאלתך על מה נגבתה תוספת הפרמיה - לחץ דם או הסטוריה של גידול ממאיר. על כל פנים , ביחס לסרטן, מבחינה חיתומית אני לא רואה שום סיכון בנסיעה של שבוע , קל וחומר כאשר הבדיקות תקינות ואינו נמצא בשום טיפול. הסיכון שואף ל 0 ועל כן אין הצדקה לתוספת פרמיה. מבחינת לחץ דם - זה כבר בהתאם לפרוטוקול החיתום של כל חברה בנפרד . בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל