הגבלה של ימים בביטוח לחו"ך

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/04/2018 | 22:22 | מאת: פנינה

שלום, במאי 2012 חליתי בסרטן שד, לפני חודש סיימתי עם הטיפול התרופתי, למעשה בכל הקשור לסרטן אני בריאה. באוגוסט 2015 עברתי אירוע מוחי חולף, שמצריך טיפול תרופתי. המצאתי לחברה סיכום רפואי שמצבי יציב ומאוזן. קיבלתי תשובה מהחברה שמוכנה לאשר לי עד 33 ימים, האם הגיוני ? לפי הבנתי חלפה חצי שנה מקרת המקרים ולא היו סיבוכים או החמרות , אז מדוע ההגבלה. אודה על התשובה פנינה

שלום פנינה, ראשית, כמובן שאינני יכול לענות בשם החברה שנתנה את ההחלטה שכן המידע שהונח לפניהם, כמו גם פרוטוקול החיתום הרפואי שלהם אינם מונחים לפני. באופן כללי אני מניח שההגבלה ניתנה על רקע סיום הטיפול התרופתי לפני חודש. המלצתי היא להפנות את השאלה לחברה שנתנה את ההחלטה ולבקש הסבר להחלטה. בברכת בריאות שלמה רן

20/04/2018 | 09:28 | מאת: פנינה

תודה!

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל