ביטוח נסיעות לחו"ל לשם קבלת טיפול רפואי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/11/2017 | 10:40 | מאת: גידי

אמא שלי החולה בסרטן צריכה לטוס לחו"ל בכדי לעבור סידרת הקרנות שאין בארץ קופת החולים מכסה את הטיסה והטיפול בבית החולים בחו"ל אבל אינה מכסה את ביטוח הנסיעות התקשרתי לכמה חברות ביטוח ושום חברה לא הייתה מוכנה לבטח אותה אשמח לקבל המלצה לחברת ביטוח שכן תסכים לבטח אותה כמובן אם ההתניה שהמקרה הרפואי שבגללו היא טסה איננו מבוטח מחפש כיסוי לשאר הדברים בזמן השהיה שלה בחו:ל תודה

שלום גידי , לצערי אינני יכול לסייע בעניין שכן ההחלטה על קבלה לביטוח של אדם הנוסע למטרת קבלת טיפול רפואי , נתונה לנהלי החיתום הקיימים בכל אחת מהחברות ואשר כמובן אינם ידועים לי . לצערי יהיה עליך להמשיך ולנסות לאתר את החברה שתהיה מוכנה "לקנות" את הסיכון. אני מאחל לאימך הצלחה בטיפול והחלמה מהירה בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל