כאבים קשים בקשת כפות הרגלים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

06/09/2016 | 23:16 | מאת: לילי

שלום וברכה יש לי פלטפוס קשה כפות רגלים קרסו פנימה מדרסים לא עוזרים כאבים במיוחד בעמידה וגם בהליכה כמו כן יש דלקת בגיד טי פי בקרסול ובכף הרגל מה אפשר עוד לעשות כדי להקל לגבי המדרסים הם נעשו בעמידה על גבס לא בישיבה תודה לתשובתך

לקיחת מידה בעמידה זה דבר לא נכון לגבי דלקת ה TP (טיבאליס פוסטריוס) יש משמעות לסוג המדרס וסוג הנעל והייתי מצרף גם תומך קרסול עם רצועות ושרוכים וכל זה לאחר בדיקת מעבדת הליכה. יש לשלב פיזיוטרפיה נכונה. מוזמן לביקורת ויעוץ ב-ספורטופד ניר באבו-0509705544 ספורטופד-יקנעם-0722111560 ספורטופד מראר ספורטופד יהוד

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל