מדרסים ועקמת.................................

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/05/2016 | 11:48 | מאת: סד

שלום, האם מדרסים (לכפות רגלים שטוחות, יכולים לסייע בטיפול/הקלה של עקמת הגב?

עקמת גב זה חלק מבעיה של מבנה שלדי שהטיפול בו נעשה לאחר איבחון סוג העקמת ע"י אורתופד עמוד שידרה/גב ורק הוא הסמכות לטיפול ולהתאמת המיכשור. לגבי רגליים שטוחות בהחלטת מידרס הוא הפיתרון להקלה בכאביים אך איך ביכולתו של אף מדרס לשנות את הקשת דהיינו להפוך משטוחה לקשת רגילה. במקרה כמו שאת מתארת זה יפחית כאבים ברגליים אך לא ישנה את מצב העקמת בגב-חייב להיות הכי הגון ואמיתי . WWW.SPORTOPED.COM ניר באבו 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל