מדרסים מתאימים?____________________________

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

25/05/2016 | 13:44 | מאת: מיקה

שלום אני מאז ומתמיד וסובלת מכאבי גב עליון שכמות ויש שאומרים שזה בגלל יציבה לקויה. יש לי גם פלטפוס וגם הלוס ואגוס (העצמות בולטות). לאמא שלי יש פלטפוס כמוני ואצלה המדרסים עזרו לכאבים ברגליים ובגב. מעולם לא הציעו לי מדרסים. לאחרונה אני סובלת מכאבים בכפות הרגליים. היה יום אחד שהלכנו קצת ברגל (ממש לא הרבה לאדם הממוצע) ומאז כואבות לי ממש העצמות שבכפות הרגליים בעיקר באזור האגודל. האם מדרסים הם פתרון לבעיה שלי והאם כל סוג מדרס הוא טוב ואפשר לעשות בכל מכון שהוא או שיש סוג מסוים שצריך ולכן צריך הפניה מרופא? לציין שאני הולכת בדרך כלל עם נעלי אצבע רגילות ובחורף לרוב עם נעלי ספורט.

שלום רב! ראשית תמיד תדאגית להפנייה מאורתופד שנית -נעלי אצבע הם חלק מגרימת הבעיות בנוסף למבנה הגנטי . שלישית- ממליץ לך להגיע למכונינו / מעבדת ניידת (כל אחד לפי זמנו ומיקומו) שם נעשה בדיקת הליכה ורק אז נמליץ לך על סוג המדרס. מדרסים טובים זה עסק לא זול ולכן אם תמשיכי עם נעלי האצבע - מה שאמליץ לך זה לא להשתמש במדרסים בכלל. בכבוד רב ניר באבו -0509705544 ספורטופד

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל