כאבים חזקים בחלק האחורי של העקב

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

10/01/2016 | 12:59 | מאת: עדי

שלום, בקצרה על הרקע - בת 21, סובלת מכאבים בירך שאובחנו כChrinic fasciitis, Pannuculitis. אחרי תקופה בה לא דרכתי בכלל על הרגל, עברתי שיקום במחלקה שיקומית. שבועיים לאחר השחרור מהמחלקה (כשאני כבר הולכת על שתי הרגליים) התחילו כאבים בעקב, שבהתחלה הופיעו רק בבוקר או בצעדים הראשונים אחרי ישיבה ממושכת. לאחר החמרת הכאב (כאבים יותר חזקים ובמהלך כל היום בהליכה, בעיקר בנעליים סגורות), החלטתי לגשת לרופא אך לצערי לא היה לו כ"כ פיתרון בשבילי (אסור לי לקחת כדורים אנטי דלקתיים כי הם מתנגשים עם סימבלטה שאני לוקחת לכאב בירך). עניין הכאב מגביל אותי מאוד, נכון לעכשיו אני יכולה לנעול רק נעלי ספורט, וגם בהם מאוד כואב לי. חשבתי האם מדרסים יכולים להועיל לכאב? אשמח לקבל המלצה. תודה רבה והמשך יום נעים :)

ובכן מה שאת מתארת הינו דלקת ברצועה הפלאנטרית שאחד מהסימפטומים כאב בצעד הראשון- הפיתרון הינו מדרס והגבהה 0.5 בעקבים ופיזיותרפיה WWW.SPORTROPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל