מדרסים עקב קריסת הרגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

12/10/2015 | 17:28 | מאת: ליאת

היי, לפני כחודשיים הייתי במרפאת כף רגל עקב כאבים חוזרים בקרסול ימין. מכל מיני בדיקות שונות שעשיתי הבין הרופא שהרגל שלי קורסת פנימה מלחץ שנוצר על הקרסול ועלי לקנות מדרסים רכים ביומכניים עם בולמי זעזועים (בתוספת פיזיוטרפיה). פניתי למישהו לבניית מדרסים בגבס והמלצתו הייתה לקנות נעליים אורתופדיות עם רפידה נשלפת. מפאת עבודתי אני חייבת נעל סגורה ואלגנטית ולא סנדל או כפכף וכבר חודשיים שמחפשת נעל מתאימה. שאלתי היא, האם אני חייבת נעל עם רפידה נשלפת? או בכלל נעל אורתופדית כלשהי? למדרס המדובר מעלה צריכה להיות מן קשת פנימית ותמיכה כדי שהקרסול לא "יפול". בנוסף האם 1000 שח תמורת הכנת מדרס בגבס זהו מחיר הגיוני? כולל כמה ימי הכנה תודה רבה! וסליחה על המגילה הארוכה

ליאת שלום! במצב של קריסה של הרגל יש חשיבות לנעל לא פחות ממדרס. ישנם מדרסים 3/4 שפחות מגבילים אותך בנעליים ולכן יכולים להיות לך לפיתרון. מוזמנת לתאם פגישה ליעוץ ובמידה ותרצי נתאים לך את הדבר הנכון לפיתרון. לגבי שאלת העלויות כל מדרס צריך להעשות על גבס ולכן המחירים בשוק הם בין 750-2400 תלוי בסוג החומר ולכן שהמכון דרש 1000 ש"ח השאלה איזה חומר הוא מספק. מוזמנת ליצור קשר ליעוץ WWW.SPORTOPED.COM 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל