כאבי גב בעקבות ספורט?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

02/07/2011 | 11:19 | מאת: יערה

אני בת 42, בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבי גב מגוונים הבאים לידי ביטוי לעיתים בגב התחתון-ישבן (כאבים וחוסר נוחות בישיבה)כולל הקרנה על הירכיים,ופעמים אחרות הכאבים באים לידי ביטוי בעיקר בצוואר וגב עליון. אני משחקת טניס פעמיים בשבוע. האם זה נראה לך קשור לטניס? מאחר והטניס מאוד משמעותי עבורי, האם יש דרך לטפל בכך ולא להפסיק לשחק?

לפעמיים כאבים נוצריים עקב חוסר איזון בין צידנו הימני לשמאלי. צריך לבדוק עם אין קיצור ולהתאים מדרסים ולבחור נעל טניס נכונה. WWW.SPORTOPED.COM 0509705544 ספורטופד-ניר באבו

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל