2 שאלות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/06/2011 | 19:10 | מאת: דוד

אני מתאמן על משקולות כבר שנה.יש לי היפר לורדוזיס.הבנתי שחיזוק ההאמסטרינגס יכול לעזור...יש אולי תרגיל בלי משקולות או עם משקולות יד לעשות לשריר הזה? ושאלה נוספת:האם הרמת משקולות יכולה להנמיח אותי?(אני כבר בן 22) ואם כן איך אני יודע שאני לא מרים יותר מדי? לדוגמה בהרמה חופשית של מוט לחזה להרים 30 קילו זה הרבה?(אני 1.71 ו66 קילו) תודה רבה!

10/06/2011 | 08:25 | מאת: ד"ר צבי גורן

מאחר ולא ניתן להדגים במחשב, גש למדריך חדר הכושר ותתיעץ. גם לגבי השאלה השנייה, תתיעץ עם מדריך חדר הכושר.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל