כאבי שוקיים כרוניים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

18/04/2011 | 12:22 | מאת: א

שלום, אני סובלת כבר כארבע שנים מכאבי שוקיים עמומים בשתי הרגלים באזור התאומים שמוחמרים במאמץ ובמיוחד כמה ימים לפני המחזור ומורגשים גם במנוחה ובשינה. בנוסף בעקבות דלקת בורידים השטחיים בשוק, התגלתה אצלי קרישיות יתר. הפסקתי כמעט כל פעילות ספורטיבית אחרי שנים של רכיבת אופניים מאומצת ביצעתי מספר בדיקות לשלול בעיה נוירולוגית או בשרירים והכל יצא תקין. גם בדיקת דופלר יצאה תקינה לחלוטין. אין לי כאבי גב אך אובחנתי בצעירותי עם עקמת קלה. אך האם יכול להיות שהכאבים מוקרנים מבעיה של אישיאס? האם אתה ממליץ על בדיקות נוספות? תודה

22/04/2011 | 10:59 | מאת: ד"ר צבי גורן

וגם אם זה לחץ עצבי קל אז מה. תתעלמי, תחזרי להתאמן, תקפידי על תרגילי מתיחות, תמשיכי עם אופניים - זה מצוין למצב כמו שלך, שחייה, קרוס. תוסיפי גם ויטמנים עם אבץ ומגנזיום.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל