ארטרופיברוזיס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

13/04/2011 | 13:14 | מאת: ליטל

לפני 3 חודשים עברתי ניתוח לשחזור צולבת קידמית ותפירת מיניסקוס , התפתח סיבוך בשם ארטרופיברוזיס, יש לציין כי הנני מתמידה בפיזיוטרפיה יום יומית במכון גדול ומוכר בתל אביב,.עדיין עם צליעה משמעותית , ליישור חסרות 20 מעלות וכיפוף מגיעה בקושי ל110 מעלות. בנוסף כנראה פיתחתי CRPS תסמונת כאב כרוני. נוטלת פרקוסט וטרמדקס ללא הפחתה בכאב . בבקשה שאלותיי הן: האם קיים טיפול למעט פיזיוטרפיה ? מה תדירות טיפול פיזיוטרפיה מומלץ במצב הנל? האם יש חשיבות לקדימות בטיפול אחר ( ניתוח , מניפולציה)?, מהם משככי כאבים מומלצים? ( משפחת אופייטים או אנטידלקתיים). האם אשאר כך כל חיי .? תודה ליטל

15/04/2011 | 09:54 | מאת: ד"ר צבי גורן

ראשית אני מציע לבצע בדיקת מיפוי בהקדם ע"מ לשלול את ה CRPS. שנית, בינתיים תמשיכי עם הפיזיותרפיה. אכן נכון, יש לחשוב על ארטרוסקופיה חוזרת וניקוי הנוץ כדי לשחרר את הברך. את חייבת ללחוץ על המנתח שלך. לגבי כאב - גם וגם. שאלה אחרונה שלך - לא יודע.

16/04/2011 | 09:53 | מאת: ליטל

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל