התנהלות לאחר ארתרוסקופיה ברך

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

09/04/2011 | 11:55 | מאת: י.

שלום ד"ר צבי גורן, 1. לפי הממצאים באינטרנט, הדעות של הרופאים והפיזותרפסיסטים חלוקות באשר לדריכה או אי-דריכה על הרגל מיד לאחר הניתוח. 2. האם השתלת מניסקוס זוכה להצלחה ברוב המקרים? והאם זה הטיפול המומלץ ביחס לכריתה חלקית? 3. האם יש משמעות לעובדה שעברתי שני ארתרוסקופיות באותה ברך בהפרש של 6 שנים? הברך למעשה לא החלימה לחלוטין לאחר הניתוח הראשון. תודה רבה ובברכה, י.

15/04/2011 | 08:54 | מאת: ד"ר צבי גורן

מצטער אבל לא ניתן להבין: 1. איזה ניתוח בשאלה הראשונה? 2. השתלת מניסקוס זאת פרוצדורה מסובכת והיא תלויה למי עושים, באיזה גיל ובעוד הרבה משתנים. ברוב המקרים אנו מבצעים כריתה חלקית. 3. יש משמעות לעובדה, מאחר וכנראה יש לך ממצאים בברך שאינם מחלימים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל