השפעת השיפוע בהליכון על הברכיים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/04/2007 | 23:40 | מאת: ניר

שלום דר גורן, על מנת לשמור על כושר גופני בסיסי, אני משתמש במסלול ריצה (הליכון) מספר פעמים בשבוע. אני מבצע הליכה מהירה תוך העלאת השיפוע בהליכון כדי להגיע לדופק הרצוי. האם השימוש בשיפוע בהליכון עשוי בסבירות גבוהה לגרום לפגיעה כלשהיא בברכיים שלי?

04/04/2007 | 11:53 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום ניר. ובכן מבחינת הכושר אין בעייה, זנ רק מועיל לבריאות. לגבי השיפוע אני לא ממליץ מכיוון שזה עלול לגרום לכאבים בברכיים וגב בגב תחתון. לכן, במידה ואתה רוצה להעלות דופק, עדיף שתעבור למכשיר האליפטיקל ( קרוס טריינר ) שהוא הרבה יותר ידידותי. חג שמח.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל