התאמת נעליים למדרסים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

17/08/2019 | 00:25 | מאת: שרון

שלום, יש לי מדרסים וקריסה בכף רגל. כף רגל די שטוחה ללא קשת מספיקה. כל פעם שאני רוצה לקנות נעליים אני בדילמה ולא יודעת אם אני יכולה לקנות כל נעל ולהכניס אליו את המדרס או שיש הגבלות על איזה נעל לבחור. למשל בנעלי ספורט אדידס יש סוליה רגילה ויש את דגם הבוטס שיותר רך. האם אני יכולה לקנות כל נעל ספורט. האם יש הנחיות למשל שלא יהיה רך כמו הבוטס או משהו כזה. איך בוחרים נעל ספורט מתאימה?איך יודעים מה נכון יותר לרגל.

שאלה מצויינת נעל חייב להיות קשיחה בחלק האחורי של העקב על מנת לקבע את העקב ולמנוע סיבובי קרסול מיותרים. ברגע שיש מדרס והוא נכנס לנעל ומתיישב בתוך הנעל כראוי וכשהרגל נכנסת האצבעות מרגישות חופשיות אזי הנעל טובה. WWW.SPORTOPED.COM 036565290 0722111560

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל