מדרסים לבלט ולקריסות ברגליים !

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

02/07/2019 | 20:07 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול האם מדרסים יכולים לעזור לי בבעיה שיש לי למנוע התקפים והשלכות לרגל ימין ולפתור כאבים ברגל ימין ולחזור לתפקד נורמלי כי כרגע אני רק במיטה בגלל התקף שחטפתי לפני כמה ימים בהפרש של חודשיים מהתקף האחרון ולקח לי חודשיים להחלים ולהוריד קביים עכשיו עוד פעם קביים וחזרה למיטה

במידה ויש קריסת רגליים נוכל לעזור ובהתאם לכך למנוע התקפיים ולחץ עצבי.מדרס מחייב התאמה של מעבדת הליכה חייב ניתוח ביומכניקה של הרגל במצב דינאמי וסטטי ובדיקת נשיאת משקל. מוזמן להגיע אלינו WWW.SPORTOPED.COM 03-6565290

06/07/2019 | 11:35 | מאת: קרוליין

מוזמנת

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל