גיד אכילס פציעה בקרסול

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

25/02/2019 | 19:19 | מאת: דודי

אני רץ כשנה וחצי וסובל מכאבים בגידה אכילס דלקת אובחן על ידי אולטרסאונד 0.6 נוזל דלקתי לא ניכר מבחוץ מלבד אמינות קלה אבל הכאב גדול בהליכה יומית בעיקר אחרי ריצה בשעת ריצה אחרי קילומטר פוסקים הכאבים ביקור לא עזר לי לוקח ארקוקסיה 90 וקצת משפיע אבל לא מספיק מה עלי לעשות

ראשית חשוב לעשות אבחון האם יש דלקת -שנית ממליץ על מדרסים לאחר בדיקת מעבדת הליכה עם הגבהה בעקבים שלישית=פיזיוטרפיה. להמשך יעוץ WWW.SPORTOPED.COM 03-6565290 0722111560 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל