כאב חד בשכמות ובגב העליון

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/02/2019 | 12:07 | מאת: מרים

במהלך ריצה הבוקר ( אני בכושר רצה בעליות עד 9 ק"מ כרגע) במהלך ריצה לאחר 2 ק" מ,במהלך עליה, בפתאומיות, הרגשתי כאילו מישהו לופט בחוזקה את צד שמאל של הגב באזור השכמות, כלפי מטה, והצד.. כאב משתק, עם קושי גדול לנשום. כעט לאחר מספר שעות, הכאב תלוי בתנוחה ובתזוזה של הגוף, כשכואב נעתקת הנשימה. במשך תקופה ארוכה יש לי כאב באזור שוק הרגל העליון, עשיתי לשם כך דיקור סיני.. אולי קשור? אשמח לכיוון למי לפנות לעזרה.. תודה גדולה.

מציע לכבודו להגיע למכונינו ולעשות מעבדת ריצה אשר מראה את כל השרירים רצועות גידים וכך נדע מה נפגע בביומכניקה של הגוף בזמן פעילות ספורטיבית.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל