דורבן בכפות הרגלים עד מתי?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

05/01/2018 | 04:55 | מאת: ד

אני סובלת מכאבים בעקבים מדורבן במשך שנה וחצי ולא יכולה להתפטר ממנו עשיתי טיפולים שונים כמו גלי הלם מתיחות ואני לא מצליחה לסיים אם הסיוט אשמח לקבל עצה לטיפול בסיוט

דלקת פלאנטרית ברצועה זה למעשה משמעות המושג דורבן. מוזמנת לקליניקה לבדיקת מעבדת הליכה ןנוכל לנתח ממה הדלקת נובעת. כנראה את בלי מדרסים וסגנון הנעליים לא נכון. פיזיוטרפיה צריך לעשות נכון וטובים ולצערי בקופ"ח אין להם את הזמן הראוי להגיע לתוצאות . צרי קשר ספורטופד 0722111560 036565290 0509705544

21/03/2018 | 20:54 | מאת: מיה

הי גם אני כמוך סבלתי נורא חודשים ארוכים. הצילו אותי 2 דברים. מדרסי קופ"ח ב 69 שח (כיום 99 לדעתי) ונעלי ספורט של ברוקס מותאמים לי. זו היתה ההצלה היחידה. הטבה תוך ימים. בהצלחה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל