מכוני מדרסים מומלצים בחיפה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/07/2017 | 19:35 | מאת: אסתי

שלום, בתי (32) פנתה לאורטופד בעקבות כאבי ברכיים. מסתבר שיש לה פלאטפוס שגרם לברכיים לשקוע מעט פנימה. הוא המליץ על מדרסים. האם ישנם מכונים בחיפה מוכרים מכיוון שאני הבנתי שהשוק הזה פרוץ? ומהם מחירים סבירים?

מוזמנת להגיע לסניפינו ביקנעם בקניון g קומה ב. טל- 0722111560 הקפידי לראות תעודות של המטפל . אבחנת האורתופד נכונה מאוד וכל זמן שמתעקבים יוצר לחץ על הצד הלטרלי/מדיאלי של הברך. 0509705544 תמיד אשמח לעזור.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל