חולשה בבוהן רק בכף רגל ימין ועוד

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

30/01/2017 | 19:16 | מאת: יורי

שלום, התחיל לי רק בכף רגל ימין התרופפות של הבוהן כלפי מטה, זה מורגש בזמן שכיבה (לא כואב, ובזמן הליכה/דריכה זה לא מורגש כי יש מגע עם הנעל ). איך קוראים לתופעה ומה הפתרונות? אני מסתייע במדרסים. האם יש טעם לאביזר שמקבע ומייצב את הבוהן במינח הנכון? האם מכיר תרגילי פיזיותרפיה ספציפיים? בנוסף יש מידי פעם תחושות שריפה וכאבים באזור הכריות-בוהן מניח שמדובר במטטרסלגיה ולא מורטון נירומה? יש לציין שזה בא והולך ובשכיבה משתפר. בנוסף יש פלטפוס,פרונציה,קיצור גיד אכילס,בליטת נאביקולר.

לגבי הבוהן צריך לגשת לאורתופד שיאבחן במדוייק כי קשה לפי מה שאתה מתאר לדייק. יתכן וזה אלוס ריגידוס או אלוס לימיטוס ואז בונים תמיכה מיוחדת לאורך כל המפרק הראשון. לגבי הבערה שאתה חש ברגל ידידי ד"ר טיטיון מומחה כף רגל הסביר בפורום שלו שעדיין לא מצאו פיתרון למצב זה. סיפרת פה על עוד בעיות שיש לך ברגל והשאלה הנשאלת מי איבחן את כל מה שאמרת ומה הדיאגנוזה הרפואית המדוייקת ואז אוכל להגיב כיצד ביכולתי/נו האורטוטיסטים לעזור אם בכלל. אין בסמכותי לתת דיאגנוזה רפואית אלא ליעץ בפיתרון לאחר איבחון אורתופד/פודיאטור.

31/01/2017 | 09:27 | מאת: יורי

אבחן לי את זה אורתופד מנהל כף רגל וקרסול של אסף הרופא..

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל