האם יש ספריי טבעי להרגעה ואיחוי תפרים לאחר לידה ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/08/2008 | 09:43 | מאת: shronet88

שלום לרוקח מר ללבניקוב, בתחילה ברצוני לברך ולומר תודה על הפורום הטוב והחשוב הזה. רציתי להתייעץ: האם קיים ספריי טבעי מצמחים ,שיכול לסייע ליולדת לאחר לידה , להקלת הכאבים ואיחוי התפרים ? תודה ושבוע נפלא שרון

שרון שלום, תודה על הברכות החמות, לאחר הלידה אני ממליץ מאוד על טיפות הומיאופטיות של ארניקה בדילול של D12, יש לקחת 10 טיפות כל שעתיים בקצת מים כשיש כאבים ולמניעה לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום. ניתן גם למרוח שמן זית לאיחוי העור או משחה המבוססת על התמצית פרחי באך הנקראת משחת רסקיו המתאימה להתמודדות עם טראומות גופניות ונפשיות. למריחה ישירה על התפרים. ניתן גם לקחת טיפות דרך הפה. צמחי מרפא: ארניקה, קלנדולה, הממליס, אלו הם שלושה צמחים שידועים ביכולתם לטפל בנפיחויות ובכאב כתוצאה מחתכים ויכולים לזרז את ההחלמה. מגיעים בצורות רבות: קרם, משחה, ג`ל. שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה