מחלת עור נדירה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/06/2008 | 00:18 | מאת: ליאת

אני סובלת ממחלת עור נדירה בשם DARIER הקוראת עקב מוטציה בגן (ירשתי אותה מאמי), אצלי כבר כמה פעמים נתגלה גם חיידק סטאפילוקוקוס אוראוס הוא היה מגיב למשחות אנטיביוטיות והייתה הטבה במצב העור ומצאו שהוא כבר לא מגיב למשחות וקיבלתי אנטיביוטיקה בכדורים ל10 ימים ומשחת בקטרובן למרוח באף 5 ימים בכל חודש במשך 5 חודשים. ניסיתי טיפול נטורופתי ובאמת הקל אבל יש מקומות מסויימים שנשארו יותר עקשנים מעל הפה ובסנטר הכי עקשני. מעוניינת לדעת האם אתה ממליץ לי על איזה קרם של בית מרקחת הנביאים או אחר ובכלל עוד דברים תודה לך מראש.

ליאת שלום, אני ממליץ לך מאוד על צמח הנקרא אוניה דה גאטו בטיפות בתנאי שהמחלה שציינת אינה מחלה אוטואימונית. הצמח נלחם בכל סוגי החיידקים/וירוסים/פטריות ומחזק את מערכת החיסון. הוא גם מטפל בדלקות כרוניות ועובד בצורה מהיריה ויעלה ביותר. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לטיפול למשך חודש. למניעה יש לקחת 20 טיפות פעם ביום בקצת מים. כמו כן, אני ממליץ על קרם טבעי המכיל את: צמחי הקלנדולה, אלוה ורה ובולדו. הוא מטפל בכל מיני בעיות עור ומחדש את מרקם העור הבריא בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כלשהן. יש למרוח 3 פעמים ביום, ניתן לשימוש גם בפנים וגם בכל הגוף. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה