תוספי תזונה ואורך הטיפול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/06/2008 | 01:34 | מאת: NTV

שלום למר בבלינקוב! לשם טיפול בתסמונת פיברומיאלגיה אני נוטלת תוסף SAM-E והוא לשמחתי הדבר היחידי שמועיל אחר שכל טיפול תרופתי כשל ואף הזיק לתפקוד הכבד. אני נוטלת את התוסף כבר מספר שנים, כיוון שמחלתי היא כרונית. כמו כן עם הפסקת טיפול תרופתי ולאחר נטילת אומגה 3, גדולן מצוי ועוד,לאחר תקופה של 3 שנים נטילה תיפקוד הכבד חזר לערכים תקנים! השאלה היא כמה זמן מותר /ניתן ליטול את התוסף SAM-E ללא חשש באיזה תופעות לוואי בלתי רצויות. הרופאים לצערי לא יודעים לענות על השאלה. ושאלה נוספת, האם קיים טיפול טבעי/נטורופתי/הומאופטי לתסמונת PFAPA SYNDROME , כי אנו מאוד לא רוצים לתת לילדה בת 4 תרופות ממשפחת סטאורידים' אבל ההתקפים הם מאוד קשים עם חום מאוד גבוהה, דלקת גרון קשה וכאבים מאוד קשים. תודה מראש על תשובותך שבת שלום ותודה על הפעילותך המבורכת.

שלום רב, לאחר עיון מעמיק בספרות המקצועית שברשותי, הייתי ממליץ לכם לתת לילדה את צמח האוניה דה גאטו בטיפות. תוכלו לקרוא עוד על הצמח באתר www.medicalherbs.co.il לצמח זה יש סגולות מיוחדות ביותר לטיפול ולמניעה של דלקות כרוניות כמו גם לחיזוק מערכת החיסון. יש לקחת 10 טיפות 4 פעמים ביום בקצת מים או מיץ לתקופה של חודש ימים. לאחר מכן ניתן להמשיך עם 20 טיפות פעם ביום למניעת הסימפטומים. מתוצאות מצויינות עם הרבה מטופלים שלי אני מאמין שהצמח יעזור לילדה בצורה מהירה ויעילה. כמו כן, הצמח מצויין גם לטיפול בפיברומיאלגיה, אולם למבוגר אני ממליץ על 20 טיפות 3 פעמים ביום לטיפול למשך חודש ימים. למניעה יש לקחת 20 טיפות פעם ביום. הוא מטפל בצורה מופלאה בדלקות ובעייפות כרונית. לגבי ה SAM E אין הגבלה של זמן לנטילתו, אולם אין לקחת אותו במקביל לנטילת תרופות נוגדות דיכאון ממשפחת הטריציקליים ו/או SSRI'S, צמח ההיפריקום והרודיולה, כיוון שרמות הסרוטונין עלולות לעלות יתר על המידה. אשמח לשמוע תוצאות טובות, שבוע נפלא ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה