בקשר למאקה מהאמזונס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/02/2008 | 15:59 | מאת: ליאת

שלום יש לי שאלה על הצמח הזה. אני מחפשת עזרה בעניין של עייפות, חוסר אנרגיה, חוסר ריכוז..וכ' קראתי קצת על הצמח הזה וראיתי שיש כל מיני: יש כמוסות של מאקה "רגיל" יש כמוסות מיוחדות? לאישה יש אנרגי' מאקה וגם ראיתי אקטיב אמזון. מכל זה כבר התבלבלתי. מה היית למשל ממליץ לי לקחת לבעיה שלי? תודה מראש.

ליאת שלום ותודה על שאלתך, כדי לעשות קצת סדר, המאקה הוא צמח אחד והוא מגיע במספר צורות: ישנן כמוסות של צמח המאקה המיועדות לגבר ולאישה כאחד, הצמח מחזק את הגוף הן מבחינה פיזית והן מבחינה נפשית, הוא נותן אנרגיה, מרץ וכח כמו גם משפר את כוח הגברא והפוריות בשני המינים וגם משפר את הזיכרון והחשיבה. זהו המוצר שנקרא אנרג'י מאקה. יש את המוצר מאקה לאישה המכיל את צמח המאקה ועוד 3 צמחים נוספים והוא מיועד גם לחיזוק פיזי ונפשי וגם לאיזון הורמונלי לנשים. המוצר שנקרא אקטיב אמזון מכיל את צמח המאקה, צמח האוניה דה גאטו וגינקו בילובה ובוא נועד גם לחזק את מערכת החיסון וגם לתת אנרגיה ומרץ ולאיזון הורמונלי. לשאלתך אני ממליץ לך לקחת את צמח המאקה בכמוסות שכן הוא מרוכז יותר מאשר בטיפות ומספק את כל הויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו שאת זקוקה להן כמו גם מחזק אותך מבחינה פיזית ומשפר את מצב הרוח, יש לקחת כמוסה אחת פעמיים ביום לאחר הארוחה, אך לא בערב שכן הוא קצת מעורר, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה