התייעצות דחופה בקשר לויטמינים בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/03/2007 | 21:08 | מאת: miri

שלום, אני בשבוע 18 להריון. לפני ההריון היו לי קצת בעיות עם בלוטת הטריס. עכשיו הכל בסדר, אך אני נבדקת למעקב כל חודש. אינני לוקחת שום תרופה. כשבאתי לרכוש פרנטל בבית מרקחת טבעי, נאמר לי שאסור לי לקחת אותו בגלל שבין הרכיבים שלו יש יוד. במקום זה קיבלתי ברזל רך בתוספת ויטמינים של נוטרילייף (ברזל ביסגליסינט- 30 מ"ג, ויטמין C - 60 מ"ג, חומצה פולית - 400 מק"ג, ויטמין B12 - 250 מק"ג). האם אני יכולה להתחיל לקחת אותו והאם זה מספק? תודה

שלום מירי ותודה על שאלתך, לגבי תוסף התזונה אני מכיר אותו היטב ואף ממליץ עליו, כיוון שהברזל העדין אינו גורם לעצירות ונספג היטב בקיבה בעיקר הודות לסיבה שהוא משולב בויטמין C. לגבי יעוץ בנושאים הקשורים למולטי ויטמינים אחרים אני מציע לך לפנות אך ורק לרופא המטפל שלך, שכן בהריון עדיף לשאול את המומחים לנושא. בהצלחה וחג פסח שמח.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה