גמילה מקלונקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/03/2007 | 22:42 | מאת: חסוי

מזה 8 חודשים אני נוטלת כדור קלונקס 0.5 מיליגרם הובחנתי בחולת דיכאון שמלווה בחרדות ולחץ ועצבים אני מאוד מעוניינת לנקות את הגוף מהכדור הזה מה עושים בבקשה תעזרו לי אני בת 27 ונמאס לי ליטול אותם

בוקר טוב, אני מסכים מאוד עם גישתך לניקוי הגוף מהרעלים ולהתחיל לבדרך חדשה וטבעית יותר הבריאה יותר לגופך. אני ממליץ מאוד על צמח המאקה (MACA), לטיפול בנושא של מתח, דיכאון וחרדה. יש לצמח תוצאות מצויינות בכל הקשור לאיזון המחזור הנפשי כמו גם הפיזי והמנטלי. הצמח מכיל ריכוז גבוה של ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו החיוניות מאוד לתפקוד התקין של הגוף והנפש. הוא משפר את מצב הרוח, מוסיף צבע וטעם לחיים והכי חשוב אין לו תופעות לוואי כלשהן ואין לו אינטראקציות עם תרופות. אני ממליץ לקחת את הצמח ביחד עם התרופות שאת מקבלת ולאחר שהרגשתך משתפרת וכמובן בהשגחת הרופא המטפל שלך, תוכלי להמשיך עם צמחי המרפא ולחיות חיים מאושרים ומלאי שמחה בצורה טבעית ובריאה. שבוע טוב וחג פסח שמח.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה