סימבסטטין להורדת כולסטרול-בת 23

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/03/2007 | 18:56 | מאת: מישהי

שלום. אני בת 23 ולפני שנתיים גילו לי כולסטרול גבוה. זה מגיע ל מעל 300. נתנו לי לקחת סימבסטטין 40 מג לקחתי את זה חצי שנה הכולסטרול ירד ושהפסקתי הוא עלה שוב. עכשיו אני לוקחת שוב את התרופה כבר כמה חודשים. וכל מי ששומע שאני לוקחת את זה ישר נבהל. ואני גם מאוד מפחדת מהתרופה הזו וממה שיכול לקרות לי מלקחת תרופה כז גיל צעיר. אני מנסה גם לא לאכול דברים עם כולסטרול ולעשות פעילות גופנית. אבל נראה כי בלי התרופה הכולסטרול תמיד יעלה. אז מה הפתרון? לקחת כל החיים את התרופה הזו? אני חושבת שמאז שהתחלתי לקחת יש לי כאבי פרקים ועייפות וחוסר חשק מיני. אני לא יודעת אם אלו תופעות של התרופה או לא. אבל הבנתי שהיא לא סימפטית. מה אפשר לעשות?? אני לא רוצה לחיות על כדורים מגיל כזה . תודה

ערב טוב, תודה שפנית אלי כי יש לי פתרון מושלם עבורך ואשמח לשתף אותך בו. ראשית כל, תופעות הלוואי של הסימבסטטין אינן חמורות כמו שאת חושבת, אז הסירי דאגה מליבך. בעיקר בגלל העובדה שאת צעירה ומערכת העיכול שלך טובה והכבד שלך במצב טוב. למרות זאת הייתי ממליץ לך להוסיף את צמח הקאיגווה לתפריט היומי שלך, כלומר לקחת כדור אחד שלוש פעמים ביום בתור התחלה, ביחד עם הסימבסטטין כמובן, שכן חשוב מאוד לאזן את הכולסטרול בדם. הקאיגווה(CAIGUA), זהו צמח מרפא מיערות הגשם של האמזונס, והוא מצויין להורדת הכולסטרול הרע(LDL), להעלאת הכולסטרול הטוב(HDL) ולהורדת הטריגליצרידים(שומנים) בדם בצורה טבעית. תוכלי לקרוא מאמרים מקצועיים על הצמח באינטרנט באתר alchymists.com . אני מממליץ לך לקחת את התרופה בשילוב עם הצמח לתקופה של 3 חודשים לפחות, ולאחר מכן לעבור בדיקות דם ורק לאחר שהכולסטרול שלך יגיע לרמתו הרצויה בדם, תוכלי בפיקוח של הרופא שלך כמובן להמשיך עם הצמח בלבד, שכן אין לו כל תופעות לוואי ולא אינטראקציות עם תרופות אחרות. לגבי כאבי הפרקים, יכול להיות שזה כתוצאה מהתרופה אולם זה לא מחייב. למרות זאת ניתן לטפל בבעיה זו על ידי האמזון ג'ל, זהו ג'ל מעולה לטיפול בכאבי פרקים ולדלקות שרירים. לנושא החשק המיני, הייתי ממליץ לך מאוד לקחת את צמח המאקה. זהו צמח מרפא בעל סגולות רבות גם במישור הפיזי, כלומר לחיזוק האנרגיה הכללית של הגוף, וגם במישור המיני להגברת החשק והליבידו. הוא גם מסייע לאיזון המחזור הנפשי, נגד דיכאון וחרדה, ומשפר את הזיכרון והחשיבה. כדור אחד פעמים ביום לאחר הארוחה(לא בערב כי הוא מעורר), יעשו את העבודה בצורה מושלמת. שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה