תוסף מזון מומלץ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/11/2007 | 23:30 | מאת: אני28

אני נשואה שנתיים,מזה שנה,מנסים הריון התחלנו את כל הבדקות,,אצלי ברוך השם הכל תקין,, אך אצל בעלי גילו בעתיותיות בתנועת הזרע,, הרופא אמר כי בקרוב אתחיל לקחת אקלימין,, וסיפר כי נשים עם בעיה אצל הגבר הצליחו להקלט,זה לא בעיה חמורה,, התיעצתי עם רופא טבעי בנוסף,על תוסף מזון:המליץ על: VIRIITY POWER +NUTRI CARE' ןיטמין E400 שאלתי האם זה יכול לעזור? לתנועתיות של הזרע,,ולא סתם ביזבזתי220ש"ח ואכילת שקדים מומלץ?

שלום רב, ראשית כל פירות יבשים תמיד יכולים לסייע בגלל הויטמינים וחומצות השומן המצויות בהם. הייתי ממליץ לך מאוד על צמח המאקה (MACA), זהו צמח המכיל ריכוז גבוה של ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו החייוניות מאוד לתהליכים השונים בגוף כולל איזון המחזור ההורמונלי, יש לו תוצאות מצויינות בשיפור הפריון והפוריות הן אצל נשים והן אצל גברים. תוכלי לקרוא עןד על הצמח באתר www.medicalherbs.co.il אני ממליץ ששניכם תקחו את הצמח בכמוסות (הוא משפר את התנועתיות והמורפולוגיה של תאי הזרע בגבר ואת איכות הביציות באישה), יש לקחת כדור אחד פעמיים עד שלוש ביום לאחר הארוחה. לגבי התוסף שלקחת אין לי כל מידע לגביו, אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, שבת נהדרת ובהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה