הורדת כולסטרול ושומנים בדם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/03/2007 | 22:31 | מאת: כלימנטה

בגלל בעיה של c/p/k גבוהה אסור לי לקחת ליפידלים או דומיהם.יש לי כולסטרול גבוהה ושומנים בדם.מה עלי לקחת ?אני בן 60 לוקח תרופות ליתר לחץ דם שגם אותם אשמח להחליף במשהו אחר

בוקר טוב כלימנטה, ראשית כל לא ציינת אם אתה לוקח אילו שהם כדורים נוספים להורדת הכולסטרול או תוספי מזון כלשהם. בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך לקחת אומגה 3 ממקור צמחי(כמוסות שמן פשתן), שלוש כמוסות ליום לאחר הארוחה. כמו כן, ניתן ומומלץ לקחת את צמח הקאיגוה מצמחי האמזונס. לצמח זה סגולות מצויינות בהורדת הכולסטרול הרע ה-LDL, בהעלאת רמות הכולסטרול הטוב בדם ה- HDL, ובהורדת רמות הטריגליצרידים (השומנים) בדם. במצבך הייתי ממליץ לך לקחת כדור אחד 3 פעמים ביום לאחר הארוחה. כמובן שיש לשלב בטיפול פעילות גופנית (לפחות שעה הליכה ביום), דיאטה דלת כולסטרול ולהמנע ככל הניתן ממזונות המכילים שומן רב-רווי, גבינות עתירות שומן,בשרים שמנים, מאפים, חמאה, מרגרינה, גבינות שמנות, בעוד שמזונות הדלים בשומן רווי הם דגים, שמן זית, יוגורט ומוצרים דלי שומן, וגם בשרים רזים. יום טוב ובריא.

20/03/2007 | 20:53 | מאת: כלימנטה

תודה על התשובה אני לוקח גם אספירין אז מותר לי לקחת כדורי פישתן--אומגה 3?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה