אומגה 3

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/03/2007 | 10:08 | מאת: מירב

בוקר טוב אני בת 40 היתי רותה לדעת אם נטילת אומגה 3 היא טובה ואין לה השפעות שליליות תודה

ערב טוב מירב, אומגה 3 זוהי חומצת שומן רב-בלתי רוויה ממקור טבעי (עדיף ממקור צמחי הקל לעיכול כגון פשתן), היא חיונית מאוד להתפתחות התקינה של המוח והעיניים אצל פעוטות. היא מסייעת להגברת חדות החשיבה אצל מבוגרים. כמו כן, היא חשובה למניעת מחלות לב וכלי דם ומסייעת לאיזון רמות הכולסטרול והטריגליצרידים (שומנים) בדם. אין לה כל השפעות שליליות, כמובן שאין לצרוך אותה באופן מוגזם, לדעתי מספיק כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה לתחזוקה שוטפת של מערכות הגוף. עדיף ממקור צמחי הנספג טוב יותר מאשר שמן הדגים. ערב טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה