תוספי תזונה לחולת אנורקסיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/09/2007 | 19:57 | מאת: אביב ה.

שלום רב. בתי בת ה -16 סובלת מתת משקל כתוצאה מאנורקסיה (כבר יותר משנה. אם כי לא תמיד באופן חמור). היא מטופלת אולם הדיאטנית שלה, וכן הרופאים, מעולם לא הציעו תוספי תזונה. מקריאת חומר באינטרנט ראיתי כי יש המלצות לדברים כמו B קומפלקס, אבץ ועוד. הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת אם ניתן לתת לה תוספות, כדי לחזקה בזמן תהליך ההחלמה, והאם יש סיכונים בכך. תודה רבה

שלום אביב ותודה על פנייתך, כמובן שרצוי שבתך תאכל מזון שיספק לה את כל הויטמינים והמינרלים החיוניים לפעילות התקינה של כל מערכות הגוף כלומר שתאכל הרבה פירות וירקות ואם אפשר גם בשר או דגים. אם היא לא מעוניינת לאכול את כל זה ניתן ומומלץ לתת לה את צמח המאקה (MACA), בכדורים או בטיפות. צמח המאקה מכיל כמות גבוהה של כל הויטמינים, המינרלים וחומצות האמינו החייוניות לגוף לתפקודו התקין. הצמח גם מעורר קצת תיאבון, מעורר ונותן תחושה חיובית ומעלה את המצב רוח. הוא ניתן גם לילדים הנמצאים בתת משקל בכדי שההתפתחות שלהם תהיה תקינה והוא גם משפר את הריכוז והחשיבה. אני מאוד ממליץ לך לנסות לתת לה את הצמח שכן התוצאות לאחר מכן יוצאות מן הכלל טובות הן לגוף והן לנשמה וכמובן לבריאות. שנה טובה ובריאה.

08/09/2007 | 16:40 | מאת: אביב

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה