ויטמנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/08/2007 | 20:33 | מאת: גדעון

שלום רב.התחלתי ליטול 2 כמוסות של אומגה 3.כמוסה אחת של Q-10.ו2 כדורים של מולטי ויטמין לגבר.נוטל כל יום ב5 השנים האחרונות כדור אספירין קרטיה.איזיטרול וקרסטור להורדת שומנים בדם.(בן 42)עושה פעילות גופנית קבועה.האם אין התנגשות בין הכדורים לויטמנים.בנוסף שם לב שצבע השתן מתחלף לצהוב בהיר לאחר נטילת המולטיויטמין.האם טבעי הדבר? תודה מראש על תשומת הלב

שלום גדעון, למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את הויטמינים הנ"ל עם התרופות שאתה נוטל. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה בעת נטילת צמחי מרפא וויטמינים עם התרופות. לגבי הצבע הבהיר בשתן ככל הנראה זה כתוצאה מהויטמינים שאתה נוטל. בברכה ושבת נהדרת,

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה