רגעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/03/2007 | 10:20 | מאת: זיוה

אני מטופלת בסרוקסט שני כדורים ביום ולא מרגישה שאני רגוה רק אין תופעות של חרדה אבל אני מאוד לא רגוע ונכון להיום גם עוברת משבר נישואים ולציין שליפני שלוש שניים היה לי סרטן בשד ומא אני בתופאות גיל המעבר היתי רוצה לדעת עם מומלץ לי הצמח המאקה

ערב טוב זיוה, ראשית כל הסרוקסט ידוע כאנטי חרדתי אבל לא מספיק חזק להרגעה כללית, הייתי ממליץ לך להוסיף גם תערובת של צמחי מרפא הכוללת פסיפלורה, ולריאנה, כשות, מליסה וסקוטלריה הידועים כצמחים מרגיעים ומחזקים את המחזור הנפשי. עדיף בטיפות משום שהנוזל נספג מהר וטוב יותר מהכדורים. כמו כן, ניתן ומומלץ להרכיב לך פורמולה של פרחי באך, בכל בית מרקחת המתמחה בצמחי מרפא ניתן יהיה לעזור לך בהרכבת הפורמולה שתתאים לך באופן אישי. אשמח לעמוד לרשותך כמובן. לגבי המאקה, במקרה שלך לא הייתי ממליץ על שימוש בצמח כיוון שהוא ידוע כמשפיע על המחזור ההורמונלי, ואם סרטן השד היה ממקור הורמונלי לא מומלץ לקחת את צמח המאקה. אולם ניתן להרכיב לך פורמולה צמחית אחרת המכילה את הצמחים הבאים: שורש האנג'ליקה,קוהוש שחור, סמבוק שחור ואוניה דה גאטו. ערב טוב ובריא.

14/03/2007 | 08:19 | מאת: לאילן

היתי מאוד רוצה שתעזור לי בזה שמישהוא יכין לי את הפורמולה או להפנות אותי אני מחיפה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה