על אליקוויס ותרופות לפרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/05/2016 | 08:41 | מאת: מירה

שלום רב לפני כחצי שנה התחלתי לקחת ריטמקס-קרדילוק-אליקוויס(תרופה חדשה במקום קומדין)ואנלפריל.אני נוהגת לשתות כל בוקר שייק ירוק שכולל עלים ירוקים,נבטים,צ"יה,וגם חופן ג"וגי בר האם זה לא מתנגד לנטילת התרופות? ועוד שאלה ברשותך:נהגתי קודם לקחת גם כמה טיפות "אורגנול"(לא באופן קבוע) מגנזיום ולפעמים גם מולטיויטמין.מותר לי להמשיך בזה? מודה לך מראש מירה

מירה שלום, בגלל שאת נוטלת מספר תרופות במקביל, יש חשיבות גבוהה ליעוץ רוקחי/נטורופטי בקליניקה בכדי למנוע אינטראקציות בין תרופתיות ובין התרופות לצמחי המרפא ותוספי התזונה שלך. הייתי ממליץ לך להגיע לאיבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא בצורה אפקטיבית אשר תחזק אותך פיזית ונפשית ותמנע תופעות לוואי בלתי רצויות, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה