סובלת מדלקת פרקים שטרם אובחנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/03/2016 | 15:19 | מאת: ציפי

שלום רב. באוגוסט התפרצה אצלי דלקת פרקים שעד עתה הראמטולוג עדיין לא יכול להבחן אותה בודאות מדובר בכאבים בכתפיים במפרקי הידיים באצבעות הידיים במפרקי הירכיים ובברכיים הדלקת מתבטת בכאבים ללא נפיחות וללא חום התחלתי טיפןל בסטרואידים 20 מ"ג ליום אחרי כשבועיים הומלץ להוריד ל15 מג ואחרי שבועיים הומלץ על 10 מ"ג,בעקבות הסטרואידים חשתי הקלה ולאחר טיפול של חודש וחצי המליץ הרמאטולוג על מטוטרקסט תחילה 7.5 מ"ג יום בשבוע אחרי שבועיים 10מ"ג יום בשבוע לעוד שבועיים ואחכ 12.5 יום בשבוע ובמקביל הראמטולוג רצה שהוריד מהסטרואידים כל שבוע ב1 מ"ג הצלחתי להוריד עד 7 מ"גהכאבים חזרו אט אט ואז המליץ על תוספת של פקואנל 200 מג, פעמיים ביום.פה הרגשתי שאני מתמלאת בכמיה ,גם החלה נשירת שיער מטורפת יובש בעיניים,החלטתי לנסות טיפול צימחי וקניתי את המורנגה 500 בינתיים נוטלת את המורנגה פעמיים ביום יחד עפ המטוטרקסט 12.5 פעם בשבוע ו7 מ"ג סטרואידים האם יש באפשרותך להמליץ לי על טיפול טבעי נוסף או אחר? תןדה על התיחסותך.

ציפי שלום, ניתן בהחלט לסייע לך בנושא דלקת הפרקים על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא למטרה זו, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה