ג'ינסנג סיבירי במקום ריטלין?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/10/2015 | 22:16 | מאת: יובל

שתיית חליטה עם ג'ינסנג סיבירי באופן יומיומי יכול להחליף שימוש בריטלין? איזה מבין השניים יותר אפקטיבי לשיפור יכולת קשב וריכוז? יש הבדל בין שתיית החליטה לכדורים?

יובל שלום, למיטב ידיעתי הג'ינסנג הסיבירי אינו הצמח המועדף בשיפור הריכוז והזיכרון, ישנם צמחי מרפא אחרים כגון צמח המאקה, בקופה וכדומה הידועים בשל סגולותיהם בסיוע בחיזוק המיקוד, הריכוז והחשיבה. תוכל לקרוא עוד על צמח המאקה באתר www.alternativypharmacy.com ובמחקרים מקצועיים נוספים. נאי ממליץ על מיצוי מרוכז של הצמח כיוון שכך ספיגתו טובה בהרבה מאשר בכדורים, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה