בטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/02/2015 | 18:56 | מאת: הילה

שלום לפעמים אני מקיאה אחרי אוכל שומני או כבד לי מדי או אם אכלתי הרבה מדי או עם הרבה שמן שאני בסוף מקיאה את זה אני מרוצה כי זה מקל עלי שואלת האם יש משהו טבעי שיכול לחזק? האם מה שיש לי זה בעיה כלשהי?

הילה שלום, כאשר ישנן בעיות עיכול( הקאות ו/או כאבי בטן) חשוב לבדוק את מערכת העיכול בכדי למנוע חוסרים של אנזימי עיכול או פרוביוטיקה. על ידי איבחון אירידיולוגי ניתן לדעת מהיכן נובעת החולשה הזו אצלך ואילו מערכות יש לחזק על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא למניעת בעיות העיכול ושיפור הספיגה בקיבה ובמעיים, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה