תרופות עם צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/10/2014 | 10:07 | מאת: סיגל

בהמשך לשאלתך איזה צמחי מרפא אני מעוניינת לקחת: זהו טיפות שהנטורופטית שלי רוקחת וזה מורכב מ: אלכוהול, מים, פסיפלורה, סקוטלריה, מליסה רפואית, כישותית, טיליה. ולהזכירך שוב אני לוקחת: אלפרליד חצי מ0.25 בגמילה כרגע, אספירין, ליטורבה (אומפרדקס לפי הצורך). האם אפשר לערבב תרופות אלה עם הטיפות צמחי מרפא ? ? זה פשוט יכול לעזור לי בגמילה מאלפרליד למתח וחרדות שקשה לי (כמובן שבמביל מטופלת בדיקור סיני) וקצת דימיון מודרך ועושה המון ספורט. תודה על תשובתך

סיגל שלום, אין מניעה לשלב את צמחי המרפא עם התרופות שאת נוטלת אך הייתי ממליץ לך להפריד כשעה ביניהם, שבוע טוב ובריא , אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה