מומיו לגביי סרטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/07/2014 | 20:19 | מאת: יוסף ג'בלי

אני יוסף ג'בלי יש לי סרטן מעי הגס שהתפשט באגן ובכבד ובריאות אני לוקח רגרופניב תרופה ביולוגית לסרטן מומלץ מרופא מטפל ויש לי שאלה האם המומיו שהומלץ לי מבן משפחה טוב בשבילי??? כן או לא לדעת האם להמשיך לקחת אותו בתודה יוסף ג'בלי.

יוסף שלום, כאשר מדובר במצב מורכב כפי שתיארת, אני תמיד ממליץ לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי לפני שנוטלים תוספי תזונה ו/או צמחי מרפא כיוון שייתכנו אינטראקציות בין תרופתיות ובין צמחי המרפא ולכן חשוב לעשות איבחון אירידיולוגי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא בהתאם למצבך הפיזי והנפשי, אשמח לעמוד לרשותך, שבת שקטה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה